Statistics:
Visits: 847 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Porumbei la frigare
Q: | Intreaba despre Porumbei la frigare |
Ingrediente
3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină sărată
Mod de preparare
După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la flacără, după care li se scot intestinele împreună cu măruntaiele, apoi se spală, se taie în sferturi, adăugîndu-se în interior puţină sare.
Feliile subţiri de slănină se leagă cu aţă sau se prind cu ţepuşe de lemn. Porumbeii se înşiră pe o frigare şi se frig pe cărbuni încinşi. Se rotesc tot timpul; dedesubt se pune o tavă în care se scurge slănina, iar cu untura scursă se ung tot timpul pană se rumenesc.
în acelaşi fel se prepară şi prepeliţele.
3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină sărată
Mod de preparare
După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la flacără, după care li se scot intestinele împreună cu măruntaiele, apoi se spală, se taie în sferturi, adăugîndu-se în interior puţină sare.
Feliile subţiri de slănină se leagă cu aţă sau se prind cu ţepuşe de lemn. Porumbeii se înşiră pe o frigare şi se frig pe cărbuni încinşi. Se rotesc tot timpul; dedesubt se pune o tavă în care se scurge slănina, iar cu untura scursă se ung tot timpul pană se rumenesc.
în acelaşi fel se prepară şi prepeliţele.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :