FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,158
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Porumbei inabusiti

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Porumbei inabusiti

 Q:   Intreaba despre Porumbei inabusiti       
Porumbei inabusitiIngrediente

3 porumbei, 30 ml ulei, 30 g unt, sare, 1 pungă de hartie, piper.

Mod de preparare

Porumbeii tăiaţi se jumulesc, se parlesc la flacăra aragazului, se şterg, li se scot intestinele, măruntaiele şi plămînii care se aruncă, oprindu-se numai ficăţeii care se introduc în porumbeii curăţaţi.

Se sărează şi se piperează puţin, apoi se introduc într-o pungă de hartie unsă cu ulei şi se înăbuşă într-o cratiţă cu capac, pe foc iute, ca să fie gata în 20 de min. In tot timpul frigerii se mişcă vasul şi se întorc porumbeii, iar ca să nu se ardă grăsimea sub ei, se adaugă cate puţină apă caldă. La urmă se scot porumbeii din pungă şi se lasă să se rumenească. După aceea se scot, se pun pe un platou şi se servesc cu garnitură de pilaf de orez şi cu sosul din tavă turnat pe deasupra. Cine doreşte poate să adauge la urmă în tavă o lingură de bulion stins cu un pahar de vin, sau cu smantană. Porumbeii se prepară în momentul seryirii, altfel se pierde din savoarea lor deosebită.


Tag-uri: porumbei, inabusiti, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :