FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,107
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de porumbei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de porumbei

 Q:   Intreaba despre Pilaf de porumbei       
Pilaf de porumbeiIngrediente

3-4 porumbei, 300 g orez, 150 g unt, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, piper boabe, sare.

Mod de preparare

Se curăţă porumbeii de pene fără a se opări, se parlesc la flacără, li se scot intestinele şi măruntaiele, se spală bine şi se lasă să se scurgă, apoi se taie în sferturi şi se pun la fiert cu sare, legume, ceapă şi cateva boabe de piper.

Cand sunt gata se scot în alt vas, iar cu zeama strecurată se prepară orezul astfel: se alege orezul, se spală, se scurge bine de apă şi se pune la prăjit cu jumătate din cantitatea de unt; cand s-a încins (fără să fie prăjit) se stinge cu zeama de la fiertul porumbeilor (3 părţi zeamă la 1 parte orez).

După ce orezul s-a stins şi a dat în fiert, se introduce carnea porumbeilor în orez, iar pe deasupra se pune restul de unt, se acoperă cu un capac şi se ţine pe marginea plitei sau în cuptorul cu uşa deschisă în 15-20 min pilaful este gata.


Tag-uri: pilaf, porumbei, orez, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :