Statistics:
Visits: 1,208 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Balmos simplu
Q: | Intreaba despre Balmos simplu |
Ingrediente:
Mălai 400 g, lapte 1.6 l, sare.
Mod de preparare:
Laptele se pune la fiert într-un ceaun şi se adaugă sare. In momentul în care începe să fiarbă, se toarnă mălaiul, în ploaie, umestecându-se cu un tel sau făcăleţ. Se fierbe încă circa 10 min la un foc domol, amestecându-se tot timpul. Cand este gata, se răstoarnă balmoşul pe un fund din lemn sau platou. Se consumă de regulă cu brânză de burduf, cu preparate din ouă, jumări, omletă, ochiuri, ciulama de ciuperci etc.
Mălai 400 g, lapte 1.6 l, sare.
Mod de preparare:
Laptele se pune la fiert într-un ceaun şi se adaugă sare. In momentul în care începe să fiarbă, se toarnă mălaiul, în ploaie, umestecându-se cu un tel sau făcăleţ. Se fierbe încă circa 10 min la un foc domol, amestecându-se tot timpul. Cand este gata, se răstoarnă balmoşul pe un fund din lemn sau platou. Se consumă de regulă cu brânză de burduf, cu preparate din ouă, jumări, omletă, ochiuri, ciulama de ciuperci etc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :