Statistics:
Visits: 1,897 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Porumbei fripti la cuptor
Q: | Intreaba despre Porumbei fripti la cuptor |
Ingrediente :
Porumbei 5 buc, costiţă afumată 150 g, unt 50 g, maghiran 1 fir, boia de ardei dulce 2 g, sare.
Mod de preparare :
Se aleg porumbei tineri, se sacrifică, se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără, se scot întestinele şi măruntaiele, se spală bine şi se lasă să se scurgă. Se sărează, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se ung cu unt, se aşează într-o tavă şi se dau la cuptor la un foc potrivit. În timpul frigerii se stropesc cu sosul format în tavă, iar, când sunt aproape gata, se ung cu sos amestecat cu boia de ardei dulce şi se mai lasă în cuptor 10- 15 min. Costiţa se taie felii, cate una la porţie şi se căleşte într-o tigaie. Se mănâncă cu garnituri de legume (mazăre, fasole, morcovi etc.) sau orez. Garniturile se mulează cu un polonic de 100 ml şi se aşează pe farfurii. Alături se aşează porumbeii pe cate o felie de costiţă şi se toarnă peste garniturile de legume cate o lingură de sos ce s-a format în tava în care s-au fript porumbeii.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Porumbei 5 buc, costiţă afumată 150 g, unt 50 g, maghiran 1 fir, boia de ardei dulce 2 g, sare.
Mod de preparare :
Se aleg porumbei tineri, se sacrifică, se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără, se scot întestinele şi măruntaiele, se spală bine şi se lasă să se scurgă. Se sărează, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se ung cu unt, se aşează într-o tavă şi se dau la cuptor la un foc potrivit. În timpul frigerii se stropesc cu sosul format în tavă, iar, când sunt aproape gata, se ung cu sos amestecat cu boia de ardei dulce şi se mai lasă în cuptor 10- 15 min. Costiţa se taie felii, cate una la porţie şi se căleşte într-o tigaie. Se mănâncă cu garnituri de legume (mazăre, fasole, morcovi etc.) sau orez. Garniturile se mulează cu un polonic de 100 ml şi se aşează pe farfurii. Alături se aşează porumbeii pe cate o felie de costiţă şi se toarnă peste garniturile de legume cate o lingură de sos ce s-a format în tava în care s-au fript porumbeii.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :