Statistics:
Visits: 1,084 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Porumbei umpluti cu carne de pui
Q: | Intreaba despre Porumbei umpluti cu carne de pui |
Ingrediente
5-6 porumbei, 300 g carne de pui, 1 ceapă mare, 100 g unt, 100 g miez de franzelă, 2 ouă, verdeaţă, sare, piper.
Mod de preparare
Se aleg porumbei tineri. Se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără, li se scot intestinele, se spală bine, se sărează foarte puţin şi se umplu cu următoarea compoziţie: ceapa se căleşte în unt, se ia de pe foc, se adaugă miezul de franzelă înmuiat în lapte, carnea de pasăre, verdeaţa tăiată mărunt şi se trec toate prin maşina de tocat.
Se adaugă ouăle, sare, piper, se amestecă şi se umplu porumbeii, apoi se cos, se ung cu unt, se aşază într-o tavă cu unt şi se introduc în cuptorul potrivit de încălzit, în timpul frigerii se ung cu sosul din tavă. La servire se scoate aţa cu care au fost cusuţi, după care se taie fiecare porumbel în două sau se servesc întregi cate unul de persoană.
5-6 porumbei, 300 g carne de pui, 1 ceapă mare, 100 g unt, 100 g miez de franzelă, 2 ouă, verdeaţă, sare, piper.
Mod de preparare
Se aleg porumbei tineri. Se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără, li se scot intestinele, se spală bine, se sărează foarte puţin şi se umplu cu următoarea compoziţie: ceapa se căleşte în unt, se ia de pe foc, se adaugă miezul de franzelă înmuiat în lapte, carnea de pasăre, verdeaţa tăiată mărunt şi se trec toate prin maşina de tocat.
Se adaugă ouăle, sare, piper, se amestecă şi se umplu porumbeii, apoi se cos, se ung cu unt, se aşază într-o tavă cu unt şi se introduc în cuptorul potrivit de încălzit, în timpul frigerii se ung cu sosul din tavă. La servire se scoate aţa cu care au fost cusuţi, după care se taie fiecare porumbel în două sau se servesc întregi cate unul de persoană.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :