Statistics:
Visits: 994 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Porumbei fripti
Q: | Intreaba despre Porumbei fripti |
Ingrediente
3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină tăiate foarte subţire.
Mod de preparare
După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la flacără, după care li se scot intestinele împreună cu măruntaiele, apoi se spală, se taie în sferturi, se sărează şi se învelesc în feliile de slănină bătute cu ciocanul ca să se întindă. Se leagă cu aţă fiecare porumbel peste slănină şi se pun la fript într-o tigaie acoperită. După ce carnea s-a frăgezit se lasă tigaia descoperită pe foc iute să se rumenească porumbeii. Se servesc cu sote de mazăre sau cu garnitură de orez.
3-4 porumbei, 3-4 tranşe de felii de slănină tăiate foarte subţire.
Mod de preparare
După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la flacără, după care li se scot intestinele împreună cu măruntaiele, apoi se spală, se taie în sferturi, se sărează şi se învelesc în feliile de slănină bătute cu ciocanul ca să se întindă. Se leagă cu aţă fiecare porumbel peste slănină şi se pun la fript într-o tigaie acoperită. După ce carnea s-a frăgezit se lasă tigaia descoperită pe foc iute să se rumenească porumbeii. Se servesc cu sote de mazăre sau cu garnitură de orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :