Statistics:
Visits: 1,303 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Porumbei umpluti
Q: | Intreaba despre Porumbei umpluti |
Ingrediente :
Porumbei 5 buc, carne de pasăre 300 ,g, slănină afumată 100 g, ceapă 100 g, unt 100 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Se aleg porumbei tineri, se sacrifică, se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără de aragaz, se scot întestinele, se spală bine, se lasă să se scurgă şi se freacă cu sare. Carnea de pasăre se dezosează şi se trece prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată. Ceapa se toacă şi se căleşte în unt. Franzela se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Se amestecă apoi carnea cu ceapa şi franzela, se adaugă verdeaţa tocată, ouăle, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu porumbeii, se cos, se ung cu unt şi se aşează într-o tavă cu unt şi se dau la cuptor. În timpul frigerii se stropesc cu sosul format pentru a se rumeni. Se servesc cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Porumbei 5 buc, carne de pasăre 300 ,g, slănină afumată 100 g, ceapă 100 g, unt 100 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Se aleg porumbei tineri, se sacrifică, se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără de aragaz, se scot întestinele, se spală bine, se lasă să se scurgă şi se freacă cu sare. Carnea de pasăre se dezosează şi se trece prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată. Ceapa se toacă şi se căleşte în unt. Franzela se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Se amestecă apoi carnea cu ceapa şi franzela, se adaugă verdeaţa tocată, ouăle, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu porumbeii, se cos, se ung cu unt şi se aşează într-o tavă cu unt şi se dau la cuptor. În timpul frigerii se stropesc cu sosul format pentru a se rumeni. Se servesc cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :