FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,303
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Porumbei umpluti

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Porumbei umpluti

 Q:   Intreaba despre Porumbei umpluti       
Porumbei umplutiIngrediente :

Porumbei 5 buc, carne de pasăre 300 ,g, slănină afumată 100 g, ceapă 100 g, unt 100 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Se aleg porumbei tineri, se sacrifică, se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără de aragaz, se scot întestinele, se spală bine, se lasă să se scurgă şi se freacă cu sare. Carnea de pasăre se dezosează şi se trece prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată. Ceapa se toacă şi se căleşte în unt. Franzela se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Se amestecă apoi carnea cu ceapa şi franzela, se adaugă verdeaţa tocată, ouăle, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu porumbeii, se cos, se ung cu unt şi se aşează într-o tavă cu unt şi se dau la cuptor. În timpul frigerii se stropesc cu sosul format pentru a se rumeni. Se servesc cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, porumbei, lapte, slanina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :