Statistics:
Visits: 1,377 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de vitel din ardeal
Q: | Intreaba despre Ciorba de vitel din ardeal |
Ingrediente:
Oase do vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, orez 50 g, smântână 200 g, ouă 2 buc, făină 25 g, oţet 9° 50 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vită se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cat este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se lasă să fiarbă. După două ore se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Când carnea este aproape fiartă, se pune smântână amestecată cu făina, gălbenuşurile de ou şi puţină apă. Se potriveşte gustul cu sare şi oţet şi se adaugă verdeaţa tocată.
Oase do vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, orez 50 g, smântână 200 g, ouă 2 buc, făină 25 g, oţet 9° 50 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vită se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cat este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se lasă să fiarbă. După două ore se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Când carnea este aproape fiartă, se pune smântână amestecată cu făina, gălbenuşurile de ou şi puţină apă. Se potriveşte gustul cu sare şi oţet şi se adaugă verdeaţa tocată.
Tag-uri: carne de vitel, morcovi, oua, ceapa, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :