FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,364
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de vitel din ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de vitel din ardeal

 Q:   Intreaba despre Ciorba de vitel din ardeal       
Ciorba de vitel din ardealIngrediente:

Oase do vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, orez 50 g, smântână 200 g, ouă 2 buc, făină 25 g, oţet 9° 50 ml, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Oasele de vită se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cat este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se lasă să fiarbă. După două ore se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele şi ceapa tocată, care au fost călite împreună în ulei. Când carnea este aproape fiartă, se pune smântână amestecată cu făina, gălbenuşurile de ou şi puţină apă. Se potriveşte gustul cu sare şi oţet şi se adaugă verdeaţa tocată.


Tag-uri: carne de vitel, morcovi, oua, ceapa, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :