Statistics:
Visits: 1,204 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de cartofi cu legume
Q: | Intreaba despre Ciorba de cartofi cu legume |
Ingrediente
300 g cartofi, 100 g morcovi, 100 g ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ţelină, 2-3 ardei graşi, 1 fir de praz, 1/2 conopidă, 2-3 ardei sau 1 lingura de bulion, 100 ml ulei.
Mod de prepapare
Se curăţă zarzavatul, se spală şi se taie ca pentru ciorbă. Jumătate din ceapă şi zarzavat (fără cartofi) se pune într-un vas cu ulei înfierbantat şi se înăbuşă pană se înmoaie, după care se stinge cu 2-3 l de apă fierbinte, se adaugă restul de zarzavat şi se fierb împreună 30-40 min. Se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în cubuleţe, iar după ce cartofii şi legumele au fiert se adaugă şi roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe sau bulion, se mai lasă să dea în 2-3 clocote, după care se ia vasul de pe foc. După gust, se poate drege ciorba cu ou şi cu smantana. La servire se presară cu verdeaţă tăiată mărunt.
300 g cartofi, 100 g morcovi, 100 g ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ţelină, 2-3 ardei graşi, 1 fir de praz, 1/2 conopidă, 2-3 ardei sau 1 lingura de bulion, 100 ml ulei.
Mod de prepapare
Se curăţă zarzavatul, se spală şi se taie ca pentru ciorbă. Jumătate din ceapă şi zarzavat (fără cartofi) se pune într-un vas cu ulei înfierbantat şi se înăbuşă pană se înmoaie, după care se stinge cu 2-3 l de apă fierbinte, se adaugă restul de zarzavat şi se fierb împreună 30-40 min. Se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în cubuleţe, iar după ce cartofii şi legumele au fiert se adaugă şi roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe sau bulion, se mai lasă să dea în 2-3 clocote, după care se ia vasul de pe foc. După gust, se poate drege ciorba cu ou şi cu smantana. La servire se presară cu verdeaţă tăiată mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :