Statistics:
Visits: 1,116 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de legume din Moldova
Q: | Intreaba despre Ciorba de legume din Moldova |
Ingrediente :
Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 150 g, ceapă 100 g, ulei 75 g, cartofi 250 g, roşii 200 g, oţet 9° 50 ml sau lămâie 100 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă morcovii şi pătrunjelul tăiat rondele şi se călesc împreună. Se sting cu apă şi se pun la fiert. Se adaugă fasolea verde tăiată în bucăţi de 3-4 cm, mazărea decorticată şi sare. După circa 20 minute se pun cartofii tăiaţi cubuleţe. Când cartofii sunt aproape gata, se pun roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se acreşte ciorba cu oţet sau zeamă de lămâie, se lasă să mai dea câteva clocote şi se potriveşte încă odată gustul de sare. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 150 g, ceapă 100 g, ulei 75 g, cartofi 250 g, roşii 200 g, oţet 9° 50 ml sau lămâie 100 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă morcovii şi pătrunjelul tăiat rondele şi se călesc împreună. Se sting cu apă şi se pun la fiert. Se adaugă fasolea verde tăiată în bucăţi de 3-4 cm, mazărea decorticată şi sare. După circa 20 minute se pun cartofii tăiaţi cubuleţe. Când cartofii sunt aproape gata, se pun roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se acreşte ciorba cu oţet sau zeamă de lămâie, se lasă să mai dea câteva clocote şi se potriveşte încă odată gustul de sare. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :