Statistics:
Visits: 886 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de fasole alba cu afumaturi din bucovina
Q: | Intreaba despre Ciorba de fasole alba cu afumaturi din bucovina |
Ingrediente :
Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, usturoi 20 g, fidea 100 g, roşii în bulion 350 g, cimbru 1 fir, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, cârnaţi afumaţi 350 g, costiţă afumată 100 g.
Mod de preparare :
Fasolea albă se fierbe schimbându-se 3-4 ori apa în timpul fiertului, in ultima apă se pune sare. Se adaugă morcovii şi albitura date pe răzătoare, ceapa tocată, mujdeiul de usturoi, cimbrul şi roşiile în bulion trecute prin sită. După ce acestea au dat în fiert, se pune fideaua. Costiţa afumată se taie feliuţe, se căleşte puţin, se adaugă cârnaţii tăiaţi felii, se trag împreună 2-3 minute şi se adaugă la ciorbă. Se acreşte ciorba cât este nevoie cu oţet sau zeamă de lămâie şi se potriveşte gustul de sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, usturoi 20 g, fidea 100 g, roşii în bulion 350 g, cimbru 1 fir, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, cârnaţi afumaţi 350 g, costiţă afumată 100 g.
Mod de preparare :
Fasolea albă se fierbe schimbându-se 3-4 ori apa în timpul fiertului, in ultima apă se pune sare. Se adaugă morcovii şi albitura date pe răzătoare, ceapa tocată, mujdeiul de usturoi, cimbrul şi roşiile în bulion trecute prin sită. După ce acestea au dat în fiert, se pune fideaua. Costiţa afumată se taie feliuţe, se căleşte puţin, se adaugă cârnaţii tăiaţi felii, se trag împreună 2-3 minute şi se adaugă la ciorbă. Se acreşte ciorba cât este nevoie cu oţet sau zeamă de lămâie şi se potriveşte gustul de sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :