FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 809
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de fasole alba cu afumaturi din bucovina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de fasole alba cu afumaturi din bucovina

 Q:   Intreaba despre Ciorba de fasole alba cu afumaturi din bucovina       
Ciorba de fasole alba cu afumaturi din bucovinaIngrediente :

Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, usturoi 20 g, fidea 100 g, roşii în bulion 350 g, cimbru 1 fir, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, cârnaţi afumaţi 350 g, costiţă afumată 100 g.

Mod de preparare :

Fasolea albă se fierbe schimbându-se 3-4 ori apa în timpul fiertului, in ultima apă se pune sare. Se adaugă morcovii şi albitura date pe răzătoare, ceapa tocată, mujdeiul de usturoi, cimbrul şi roşiile în bulion trecute prin sită. După ce acestea au dat în fiert, se pune fideaua. Costiţa afumată se taie feliuţe, se căleşte puţin, se adaugă cârnaţii tăiaţi felii, se trag împreună 2-3 minute şi se adaugă la ciorbă. Se acreşte ciorba cât este nevoie cu oţet sau zeamă de lămâie şi se potriveşte gustul de sare.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, fasole, bucovina, morcovi, carnati



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :