Statistics:
Visits: 1,414 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba cu carnati si zeama de varza din Ardeal
Q: | Intreaba despre Ciorba cu carnati si zeama de varza din Ardeal |
Ingrediente :
Morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză murată 200 g, ceapă 200 g, cârnaţi afumaţi 300 g, ulei 50 g, smântână 200 g, făină 25 g, bulion de tomate 25 g, zeamă de varză murată 2 l, sare.
Mod de preparare :
Zarzavaturile se taie julien şi se pun la fiert împreună cu varza tăiată . Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă cârnaţii tăiaţi felii şi se trag împreună câteva minute, apoi se pun la ciorbă. Bulionul se desface în apă, se amestecă cu făina, smântâna şi cu zeama de varză fiartă separat şi se adaugă la ciorbă. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, varză murată 200 g, ceapă 200 g, cârnaţi afumaţi 300 g, ulei 50 g, smântână 200 g, făină 25 g, bulion de tomate 25 g, zeamă de varză murată 2 l, sare.
Mod de preparare :
Zarzavaturile se taie julien şi se pun la fiert împreună cu varza tăiată . Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă cârnaţii tăiaţi felii şi se trag împreună câteva minute, apoi se pun la ciorbă. Bulionul se desface în apă, se amestecă cu făina, smântâna şi cu zeama de varză fiartă separat şi se adaugă la ciorbă. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :