FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 958
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de ciuperci proaspete

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de ciuperci proaspete

 Q:   Intreaba despre Ciorba de ciuperci proaspete       
Ciorba de ciuperci proaspeteIngrediente :

Oase de vacă 1 kg, ciuperci proaspete 600 g, ulei 75 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, făină 25 g, smântână 200 g, ouă 2 buc, lămâie 100 g sau oţet 9° 40 ml, roşii 350 g, sare.

Mod de preparare :

Oasele se sparg cu o bărdiţă, se pun la fiert în apă cu sare, se spumează cât este necesar, se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară ciorba. Ciupercile se opăresc, se taie julien şi se călesc în jumătate din cantitatea de ulei. Ceapa verde şi usturoiul verde se taie feliuţe şi se călesc în restul de ulei, se pun la ciorbă împreună cu ciupercile şi se fierb 30 minute. Smântâna se amestecă cu făina şi gălbenuşurile de ou şi se adaugă la ciorbă. Se potriveşte gustul de sare, se pune oţetul sau zeama de lămâie şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se mai fierbe ciorba câteva minute, iar la sfârşit se pune verdeaţa tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, vaca, ciuperci, ulei, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :