FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,006
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de macris din Moldova

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de macris din Moldova

 Q:   Intreaba despre Ciorba de macris din Moldova       
Ciorba de macris din MoldovaIngrediente :

Carne de vacă cu os 500 g, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ouă 2 buc, smântână 200 g, făină 25 g, ulei 50 g, măcriş 500 g, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi, osul se sparge cu barda şi se pun împreună la fiert în apă cu sare. Îndată ce a început să fiarbă, se spumează cât este nevoie. Se lasă să fiarbă circa două ore, se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa, se mai fierbe 2 ore, se strecoară ciorba şi se pun bucăţile de carne. Măcrişul se taie ştraifuri, se căleşte în ulei şi se pune la ciorbă împreună cu orezul ce a fost fiert separat. Smântâna se amestecă cu gălbenuşurile de ou şi făina, se subţiază cu două polonice de ciorbă rece şi se adaugă la ciorbă. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, macris, ulei, orez, moldova



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :