FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,302
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de legume a la grec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de legume a la grec

 Q:   Intreaba despre Ciorba de legume a la grec       
Ciorba de legume a la grecIngrediente

80 g orez, 50 g morcovi, 50 g ţefină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 50 g unt, 2 gălbenuşuri, 100 g smantană, 1 lămaie sau sare de lămaie, mărar si pătrunjel verde, sare

Mod de prepapare

Toate legumele se curăţă şi se taie (ceapa se tăie mărunt, iar legumele se taie în cuburi mici), se pun într-un vas şi se brezează puţin în unt. Apoi se sting cu 2 1/2 l de apă fierbinte cu puţină sare şi se fierb 30 min, după care se adaugă orezul opărit şi se mai fierb împreuă 10 min. Se acreşte ciorba cu zeamă sau cu sare de lămaie, se potriveşte de sare şi se ia vasul de pe foc. Se lasă să stea 5-10 min şi se drege cu gălbenuşurile bătute cu smantana şi subţiate cu ciorbă.

Se serveşte presărată cu verdeaţă (mărar şi pătrunjel verde) tăiată mărunt. (Pentru obţinerea unui gust mai plăcut, în timpul fiertului se pune la ciorbă coajă de lămaie întreagă).


Tag-uri: ciorba, telina, patrunjel, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :