Statistics:
Visits: 1,347 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de salata verde cu omleta
Q: | Intreaba despre Ciorba de salata verde cu omleta |
Ingrediente:
Morcovi 150 g, pătrunjel, 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, salată verde 5 căpăţani, ouă 5 buc, unt 50 g, lămâie 100 g, smântână 200 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 2 leg, sare.
Mod de Preparare:
Zarzavatul se dă pe răzătoare, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se sting cu apă şi se pun la fiert cu puţină sare. Salata se taie ştraifuri şi se adaugă la ciorbă împreună cu jumătate din cantitatea de verdeaţă. Din unt şi ouă se prepară o omletă care se taie cuburi şi se pune în ciorbă. Se adaugă zeama de lămâie şi smântână, se mai potriveşte odată gustul de sare. Restul de leuştean şi pătrunjel verde se toacă mărunt şi se pun în ciorbă în momentul în care se ia ciorba de pe foc.
Morcovi 150 g, pătrunjel, 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, salată verde 5 căpăţani, ouă 5 buc, unt 50 g, lămâie 100 g, smântână 200 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 2 leg, sare.
Mod de Preparare:
Zarzavatul se dă pe răzătoare, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se sting cu apă şi se pun la fiert cu puţină sare. Salata se taie ştraifuri şi se adaugă la ciorbă împreună cu jumătate din cantitatea de verdeaţă. Din unt şi ouă se prepară o omletă care se taie cuburi şi se pune în ciorbă. Se adaugă zeama de lămâie şi smântână, se mai potriveşte odată gustul de sare. Restul de leuştean şi pătrunjel verde se toacă mărunt şi se pun în ciorbă în momentul în care se ia ciorba de pe foc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :