Statistics:
Visits: 1,172 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba taraneasca de cartofi
Q: | Intreaba despre Ciorba taraneasca de cartofi |
Ingrediente
600 g cartofi, 1 morcov, 1 ceapă, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g smantana, 1 l zer, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, verdeaţă, sare.
Mod de prepapare
Se crestează zarzavatul şi se pune la fiert cu 2 l de apă şi cu puţină sare. Intre timp, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se continuă fierberea 20-30 min, după care se adaugă cartofii tăiaţi în cuburi, foaie de dafin şi boabe de piper.
Cand totul este fiert, se acreşte după gust cu zerul acrişor (fiert separat) şi se potriveşte de sare. Ciorba se serveşte dreasă cu smantana acrişoară şi presărată cu verdeaţă tăiată foarte mărunt.
600 g cartofi, 1 morcov, 1 ceapă, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g smantana, 1 l zer, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, verdeaţă, sare.
Mod de prepapare
Se crestează zarzavatul şi se pune la fiert cu 2 l de apă şi cu puţină sare. Intre timp, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se continuă fierberea 20-30 min, după care se adaugă cartofii tăiaţi în cuburi, foaie de dafin şi boabe de piper.
Cand totul este fiert, se acreşte după gust cu zerul acrişor (fiert separat) şi se potriveşte de sare. Ciorba se serveşte dreasă cu smantana acrişoară şi presărată cu verdeaţă tăiată foarte mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :