Statistics:
Visits: 980 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de potroace II
Q: | Intreaba despre Ciorba de potroace II |
Ingrediente:
Oase de vită 1 kg, măruntaie de pasăre (gaturi, aripi, pipote) 750 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, zeama de varză 1 l, roşii 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vită se fierb în apă cu sare timp de 3-4 ore, apoi se strecoară. In această ciorbă se fierb măruntaiele de pasăre Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavatul de supă se taie julien, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. După ce carnea este fiartă, se adaugă orezul fiert separat şi zeama de varză. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se adaugă la ciorbă odată cu verdeaţa tocată şi se mai fierbe cateva minute.
Oase de vită 1 kg, măruntaie de pasăre (gaturi, aripi, pipote) 750 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, zeama de varză 1 l, roşii 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vită se fierb în apă cu sare timp de 3-4 ore, apoi se strecoară. In această ciorbă se fierb măruntaiele de pasăre Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavatul de supă se taie julien, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. După ce carnea este fiartă, se adaugă orezul fiert separat şi zeama de varză. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se adaugă la ciorbă odată cu verdeaţa tocată şi se mai fierbe cateva minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :