FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 980
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de potroace II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de potroace II

 Q:   Intreaba despre Ciorba de potroace II       
Ciorba de potroace IIIngrediente:

Oase de vită 1 kg, măruntaie de pasăre (gaturi, aripi, pipote) 750 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, zeama de varză 1 l, roşii 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Oasele de vită se fierb în apă cu sare timp de 3-4 ore, apoi se strecoară. In această ciorbă se fierb măruntaiele de pasăre Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavatul de supă se taie julien, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. După ce carnea este fiartă, se adaugă orezul fiert separat şi zeama de varză. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se adaugă la ciorbă odată cu verdeaţa tocată şi se mai fierbe cateva minute.


Tag-uri: telina, orez, pipote, morcovi, rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :