Statistics:
Visits: 760 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de potroace I
Q: | Intreaba despre Ciorba de potroace I |
Ingrediente:
Măruntaie de pasare (aripi. gaturi, pipote) 1 kg, morcovi 100 g. albitură 50 g, telină 100 g. ceapă 100 g, orez 50 g, ulei 50 g, zeamă de varză 1 1, pătrunjel. verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Măruntaiele de pasăre se curăţă, se spală, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavaturile de supă se taie julien, se trag împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Orezul se fierbe separat şi se pune la ciorbă în acelaşi timp cu zeama de varză. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Măruntaie de pasare (aripi. gaturi, pipote) 1 kg, morcovi 100 g. albitură 50 g, telină 100 g. ceapă 100 g, orez 50 g, ulei 50 g, zeamă de varză 1 1, pătrunjel. verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Măruntaiele de pasăre se curăţă, se spală, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavaturile de supă se taie julien, se trag împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Orezul se fierbe separat şi se pune la ciorbă în acelaşi timp cu zeama de varză. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Tag-uri: maruntaie, morcovi, zeama de varza, leustean |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :