FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,391
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de rata cu zeama de varza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de rata cu zeama de varza

 Q:   Intreaba despre Ciorba de rata cu zeama de varza       
Ciorba de rata cu zeama de varzaIngrediente:

Carne de raţă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, varză dulce 200 g, ardei graşi 150 g, cartofi 250 g, roii 300 g, zeamă de varză 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 2 leg, sare.

Mod de preparare:

Carnea de raţă se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Zarzavatul se taie julien, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la carne. Ardeii graşi se taie julien, varza dulce se taie fideluţă, iar cartofii se taie cuburi mari şi se pun la ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se acreşte ciorba cu zeama de varză, fiartă separat. Se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se pune verdeaţa tocată mărunt.


Tag-uri: carne de rata, rosii, patrunjel, varza dulce



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :