Statistics:
Visits: 1,437 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de rata cu zeama de varza
Q: | Intreaba despre Ciorba de rata cu zeama de varza |
Ingrediente:
Carne de raţă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, varză dulce 200 g, ardei graşi 150 g, cartofi 250 g, roii 300 g, zeamă de varză 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de raţă se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Zarzavatul se taie julien, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la carne. Ardeii graşi se taie julien, varza dulce se taie fideluţă, iar cartofii se taie cuburi mari şi se pun la ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se acreşte ciorba cu zeama de varză, fiartă separat. Se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se pune verdeaţa tocată mărunt.
Carne de raţă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, varză dulce 200 g, ardei graşi 150 g, cartofi 250 g, roii 300 g, zeamă de varză 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de raţă se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Zarzavatul se taie julien, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la carne. Ardeii graşi se taie julien, varza dulce se taie fideluţă, iar cartofii se taie cuburi mari şi se pun la ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se acreşte ciorba cu zeama de varză, fiartă separat. Se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se pune verdeaţa tocată mărunt.
Tag-uri: carne de rata, rosii, patrunjel, varza dulce |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :