FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 866
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de potroace

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de potroace

 Q:   Intreaba despre Ciorba de potroace       
Ciorba de potroaceIngrediente

800 g măruntaie de pasăre, 1 ţelină, 100 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2-3 cepe, 60 g orez, cateva roşii, 1-2 linguri bulion de roşii, 1 legătură de leuştean, 1 legătură de pătrunjel verde, zeamă de varză, sare, 1 lingură untură.

Mod de prepapare

Măruntaiele de pasăre se curăţă, se opăresc şi se pun la fiert cu apă şi cu puţină sare. După ce au fiert pe jumătate, se adaugă zarzavatul tăiat cubuleţe, se mai fierb împreuă 1/2 oră şi se adaugă orezul opărit. Apoi, după ce totul a fiert, se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţele, bulionul prăjit puţin în untură şi zeama de varză fiartă în prealabil separat. Se mai lasă să dea într-un clocot, se încearcă de acru, după care se serveşte presărată cu pătrunjel verde. Leuşteanul se adaugă o dată cu bulionul.


Tag-uri: ciorba, telina, morcovi, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :