Statistics:
Visits: 866 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de potroace
Q: | Intreaba despre Ciorba de potroace |
Ingrediente
800 g măruntaie de pasăre, 1 ţelină, 100 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2-3 cepe, 60 g orez, cateva roşii, 1-2 linguri bulion de roşii, 1 legătură de leuştean, 1 legătură de pătrunjel verde, zeamă de varză, sare, 1 lingură untură.
Mod de prepapare
Măruntaiele de pasăre se curăţă, se opăresc şi se pun la fiert cu apă şi cu puţină sare. După ce au fiert pe jumătate, se adaugă zarzavatul tăiat cubuleţe, se mai fierb împreuă 1/2 oră şi se adaugă orezul opărit. Apoi, după ce totul a fiert, se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţele, bulionul prăjit puţin în untură şi zeama de varză fiartă în prealabil separat. Se mai lasă să dea într-un clocot, se încearcă de acru, după care se serveşte presărată cu pătrunjel verde. Leuşteanul se adaugă o dată cu bulionul.
800 g măruntaie de pasăre, 1 ţelină, 100 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel, 2-3 cepe, 60 g orez, cateva roşii, 1-2 linguri bulion de roşii, 1 legătură de leuştean, 1 legătură de pătrunjel verde, zeamă de varză, sare, 1 lingură untură.
Mod de prepapare
Măruntaiele de pasăre se curăţă, se opăresc şi se pun la fiert cu apă şi cu puţină sare. După ce au fiert pe jumătate, se adaugă zarzavatul tăiat cubuleţe, se mai fierb împreuă 1/2 oră şi se adaugă orezul opărit. Apoi, după ce totul a fiert, se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţele, bulionul prăjit puţin în untură şi zeama de varză fiartă în prealabil separat. Se mai lasă să dea într-un clocot, se încearcă de acru, după care se serveşte presărată cu pătrunjel verde. Leuşteanul se adaugă o dată cu bulionul.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :