FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 933
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de varza acra

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de varza acra

 Q:   Intreaba despre Ciorba de varza acra       
Ciorba de varza acraIngrediente

entru 6 porţii: 1,5 kg varză acră, 150 g ceapă, 50 g bulion, 50 ml ulei, 50 g făină, 100 g smantana, 50 g unt.

Mod de prepapare

Varza murată (căpăţana) se spală şi se taie subţire. Intre timp, se curăţă ceapa, se spală, se taie mărunt şi se pune la călit într-un vas cu ulei. După ce s-a înmuiat se adaugă bulionul, varza tăiată şi bine scursă de zeamă şi se călesc împreună, adăugandu-se cate puţină apă caldă. Cand varza s-a înmuiat, se stinge cu 2 l apă clocotită şi se mai fierbe 20-30 min, după care se adaugă sos de făină puţin prăjită cu unt, se potriveşte de sare şi se mai dă o dată în fiert. Ciorba, dacă nu este suficient de acră, se poate acri cu zeamă de varză, care a fost fiartă separat.

In ciorbă se mai pot adăuga: cartofi, orez, arpacaş sau paste făinoase, după plac.


Tag-uri: ciorba, varza acra, ceapa, bulion



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :