Statistics:
Visits: 658 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de peste
Q: | Intreaba despre Ciorba de peste |
Ingrediente :
Peşte 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, roşii 250 g, oţet 9° 50 ml, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelină se taie julien, ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se adaugă apă şi se lasă să fiarbă circa 30 minute. Se potriveşte gustul cu oţet şi sare. Se adaugă peştele curăţat şi tăiat bucăţi şi se lasă să fiarbă circa 10 minute. La sfârşit se pun roşiile tăiate bucăţi şi verdeaţa tocată mărunt şi se mai fierbe 2-3 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, roşii 250 g, oţet 9° 50 ml, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelină se taie julien, ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se adaugă apă şi se lasă să fiarbă circa 30 minute. Se potriveşte gustul cu oţet şi sare. Se adaugă peştele curăţat şi tăiat bucăţi şi se lasă să fiarbă circa 10 minute. La sfârşit se pun roşiile tăiate bucăţi şi verdeaţa tocată mărunt şi se mai fierbe 2-3 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :