Statistics:
Visits: 914 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de loboda cu ciolane afumate
Q: | Intreaba despre Ciorba de loboda cu ciolane afumate |
Ingrediente :
Ciolane de porc afumate 1 kg, lobodă 500 g, ceapă verde 200 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, orez 75 g, leuştean verde 1 leg, ulei 50 g, făină 50 g, smântână 200 g, lămâie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Ciolanele se sparg cu bardiţa şi se fierb în apă cu sare, până ce carnea a început să se desprindă de pe oase. Se strecoară ciorba in alt vas, se pune ceapa verde tocată mărunt, zarzavatul de supă tăiat rondele şi loboda tăiată fâşii. Când legumele sunt aproape gata, se adaugă la ciorbă carnea de pe oase tăiată cubuleţe şi orezul care a fost fiert separat. Din ulei, făină şi smântână se prepară un sos alb care se subţiază cu apă şi se adaugă la ciorbă. Se acreşte cu zeamă de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se presară cu leuştean verde tocat mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ciolane de porc afumate 1 kg, lobodă 500 g, ceapă verde 200 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, orez 75 g, leuştean verde 1 leg, ulei 50 g, făină 50 g, smântână 200 g, lămâie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Ciolanele se sparg cu bardiţa şi se fierb în apă cu sare, până ce carnea a început să se desprindă de pe oase. Se strecoară ciorba in alt vas, se pune ceapa verde tocată mărunt, zarzavatul de supă tăiat rondele şi loboda tăiată fâşii. Când legumele sunt aproape gata, se adaugă la ciorbă carnea de pe oase tăiată cubuleţe şi orezul care a fost fiert separat. Din ulei, făină şi smântână se prepară un sos alb care se subţiază cu apă şi se adaugă la ciorbă. Se acreşte cu zeamă de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se presară cu leuştean verde tocat mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :