FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 914
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de loboda cu ciolane afumate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de loboda cu ciolane afumate

 Q:   Intreaba despre Ciorba de loboda cu ciolane afumate       
Ciorba de loboda cu ciolane afumateIngrediente :

Ciolane de porc afumate 1 kg, lobodă 500 g, ceapă verde 200 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, orez 75 g, leuştean verde 1 leg, ulei 50 g, făină 50 g, smântână 200 g, lămâie 100 g, sare.

Mod de preparare :

Ciolanele se sparg cu bardiţa şi se fierb în apă cu sare, până ce carnea a început să se desprindă de pe oase. Se strecoară ciorba in alt vas, se pune ceapa verde tocată mărunt, zarzavatul de supă tăiat rondele şi loboda tăiată fâşii. Când legumele sunt aproape gata, se adaugă la ciorbă carnea de pe oase tăiată cubuleţe şi orezul care a fost fiert separat. Din ulei, făină şi smântână se prepară un sos alb care se subţiază cu apă şi se adaugă la ciorbă. Se acreşte cu zeamă de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se presară cu leuştean verde tocat mărunt.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, loboda, ciolan, ulei, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :