FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 959
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de miel a la grec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de miel a la grec

 Q:   Intreaba despre Ciorba de miel a la grec       
Ciorba de miel a la grecIngrediente :

Carne de miel 500- 600 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, orez 50 g, smântâna 300 g, ouă 2 buc, făină 25 g, lămâie 100 g, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de miel (de regulă capul, bucăţi de la gât şi coaste) se spală, se curăţă de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien), se călesc împreună şi se adaugă la ciorbă atunci când carnea este fiartă pe jumătate. Se fierb circa 30 minute, se pune orezul fiert separat şi smântâna amestecată cu făina şi gălbenuşurile de ou şi subţiată cu puţină apă. Se acreşte ciorba cu zeamă de lămâie, se mai potriveşte odată gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. La sfârşit se pune leuşteanul şi pătrunjelul verde tocate mărunt.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, carne, miel, ulei, orez, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :