Statistics:
Visits: 825 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de perisoare III
Q: | Intreaba despre Ciorba de perisoare III |
Ingrediente :
Ficat de porc 250 g, carne de porc 200 g, oase de vacă 1 kg, morcovi 150 g, albitură 150 g, ceapă 200 g, ulei 50 g, ouă 2 buc, pătrunjel verde 2 leg, leuştean 2 leg, orez 60 g, roşii 300 g, lămâie 100 g, smântână 100 g, sare.
Mod de preparare :
Oasele se fierb circa trei ore în apă cu sare. Se adaugă apoi morcovii şi albitura tăiată julien şi jumătate din cantitatea de ceapă tocată şi călită în puţin ulei. După ce zarzavatul a fiert, se scot oasele din supă. Ficatul şi carnea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat, se adaugă restul de ceapă tocată şi călită în restul de ulei, ouăle, orezul fiert separat, 1 legătură de leuştean şi 1 legătură pătrunjel verde tăiate mărunt şi sare. Din această compoziţie se formează perişoarele, care se pun la fiert în supa de oase. După ce au fiert, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe, precum şi zeama de lămâie. La sfârşit se adaugă smântână şi restul de verdeţuri tocate.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 250 g, carne de porc 200 g, oase de vacă 1 kg, morcovi 150 g, albitură 150 g, ceapă 200 g, ulei 50 g, ouă 2 buc, pătrunjel verde 2 leg, leuştean 2 leg, orez 60 g, roşii 300 g, lămâie 100 g, smântână 100 g, sare.
Mod de preparare :
Oasele se fierb circa trei ore în apă cu sare. Se adaugă apoi morcovii şi albitura tăiată julien şi jumătate din cantitatea de ceapă tocată şi călită în puţin ulei. După ce zarzavatul a fiert, se scot oasele din supă. Ficatul şi carnea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat, se adaugă restul de ceapă tocată şi călită în restul de ulei, ouăle, orezul fiert separat, 1 legătură de leuştean şi 1 legătură pătrunjel verde tăiate mărunt şi sare. Din această compoziţie se formează perişoarele, care se pun la fiert în supa de oase. După ce au fiert, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe, precum şi zeama de lămâie. La sfârşit se adaugă smântână şi restul de verdeţuri tocate.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :