FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 825
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de perisoare III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de perisoare III

 Q:   Intreaba despre Ciorba de perisoare III       
Ciorba de perisoare IIIIngrediente :

Ficat de porc 250 g, carne de porc 200 g, oase de vacă 1 kg, morcovi 150 g, albitură 150 g, ceapă 200 g, ulei 50 g, ouă 2 buc, pătrunjel verde 2 leg, leuştean 2 leg, orez 60 g, roşii 300 g, lămâie 100 g, smântână 100 g, sare.

Mod de preparare :

Oasele se fierb circa trei ore în apă cu sare. Se adaugă apoi morcovii şi albitura tăiată julien şi jumătate din cantitatea de ceapă tocată şi călită în puţin ulei. După ce zarzavatul a fiert, se scot oasele din supă. Ficatul şi carnea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat, se adaugă restul de ceapă tocată şi călită în restul de ulei, ouăle, orezul fiert separat, 1 legătură de leuştean şi 1 legătură pătrunjel verde tăiate mărunt şi sare. Din această compoziţie se formează perişoarele, care se pun la fiert în supa de oase. După ce au fiert, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cubuleţe, precum şi zeama de lămâie. La sfârşit se adaugă smântână şi restul de verdeţuri tocate.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, perisoare, carne, orez, porc, ficat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :