Statistics:
Visits: 886 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de perisoare I
Q: | Intreaba despre Ciorba de perisoare I |
Ingrediente :
Carne de vacă fără os 500 g, oase de vacă 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 300 g, ulei 40 g, orez 75 g, ouă 2 buc, bulion de tomate 50 g, roşii 600 g, lămâie 100 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Oasele se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare şi, când au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa trei ore se adaugă 150 g ceapă tocată precum şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien). După ce zarzavatul a fiert, se scot oasele din supă şi se adaugă bulionul. Carnea se dă de două ori prin maşina de tocat, se amestecă cu orezul ce a fost fiert separat, restul de ce apă tocată mărunt şi călită în ulei, leuşteanul, pătrunjelul verde (tocate mărunt), ouăle şi sarea. Din această compoziţie se formează perişoare mici, care se fierb în ciorbă. La sfârşit se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, se fierb încă câteva minute, se ia oala de pe foc şi se acreşte ciorba cât este necesară cu zeamă de lămâie.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de vacă fără os 500 g, oase de vacă 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 300 g, ulei 40 g, orez 75 g, ouă 2 buc, bulion de tomate 50 g, roşii 600 g, lămâie 100 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Oasele se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare şi, când au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa trei ore se adaugă 150 g ceapă tocată precum şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien). După ce zarzavatul a fiert, se scot oasele din supă şi se adaugă bulionul. Carnea se dă de două ori prin maşina de tocat, se amestecă cu orezul ce a fost fiert separat, restul de ce apă tocată mărunt şi călită în ulei, leuşteanul, pătrunjelul verde (tocate mărunt), ouăle şi sarea. Din această compoziţie se formează perişoare mici, care se fierb în ciorbă. La sfârşit se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, se fierb încă câteva minute, se ia oala de pe foc şi se acreşte ciorba cât este necesară cu zeamă de lămâie.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :