FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 883
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de perisoare I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de perisoare I

 Q:   Intreaba despre Ciorba de perisoare I       
Ciorba de perisoare I Ingrediente :

Carne de vacă fără os 500 g, oase de vacă 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 300 g, ulei 40 g, orez 75 g, ouă 2 buc, bulion de tomate 50 g, roşii 600 g, lămâie 100 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 2 leg, sare.

Mod de preparare :

Oasele se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare şi, când au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa trei ore se adaugă 150 g ceapă tocată precum şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien). După ce zarzavatul a fiert, se scot oasele din supă şi se adaugă bulionul. Carnea se dă de două ori prin maşina de tocat, se amestecă cu orezul ce a fost fiert separat, restul de ce apă tocată mărunt şi călită în ulei, leuşteanul, pătrunjelul verde (tocate mărunt), ouăle şi sarea. Din această compoziţie se formează perişoare mici, care se fierb în ciorbă. La sfârşit se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, se fierb încă câteva minute, se ia oala de pe foc şi se acreşte ciorba cât este necesară cu zeamă de lămâie.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, perisoare, orez, ceapa, rosi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :