FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 818
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de perisoare II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de perisoare II

 Q:   Intreaba despre Ciorba de perisoare II       
Ciorba de perisoare IIIngrediente :

Carne de vacă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 300 g, bulion de tomate 50 g, zeamă de varză 1,5 l, franzelă 100 g, ouă 2 buc, orez 60 g, ulei 50 g, roşii 350 g, leuştean verde 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se taie julien sau se dau pe răzătoare şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă 150 g ceapă tocată, bulionul şi zeama de varza ce a fost fiartă separat. Când zarzavatul este pe jumătate fiert, se pun perişoarele preparate precum urmează: carnea se dă de două ori prin maşina de tocat, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine, orezul ales, spălat, scurs, restul de ceapă ce a fost tocată şi călită în ulei, leuşteanul şi pătrunjelul tocate mărunt, ouăle şi sarea. Se amestecă bine compoziţia şi se formează perişoare mici, care se fierb în ciorbă. Se adaugă la ciorbă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul cu sare.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, perisoare, sare, orez, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :