Statistics:
Visits: 834 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de perisoare II
Q: | Intreaba despre Ciorba de perisoare II |
Ingrediente :
Carne de vacă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 300 g, bulion de tomate 50 g, zeamă de varză 1,5 l, franzelă 100 g, ouă 2 buc, orez 60 g, ulei 50 g, roşii 350 g, leuştean verde 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se taie julien sau se dau pe răzătoare şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă 150 g ceapă tocată, bulionul şi zeama de varza ce a fost fiartă separat. Când zarzavatul este pe jumătate fiert, se pun perişoarele preparate precum urmează: carnea se dă de două ori prin maşina de tocat, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine, orezul ales, spălat, scurs, restul de ceapă ce a fost tocată şi călită în ulei, leuşteanul şi pătrunjelul tocate mărunt, ouăle şi sarea. Se amestecă bine compoziţia şi se formează perişoare mici, care se fierb în ciorbă. Se adaugă la ciorbă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul cu sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 300 g, bulion de tomate 50 g, zeamă de varză 1,5 l, franzelă 100 g, ouă 2 buc, orez 60 g, ulei 50 g, roşii 350 g, leuştean verde 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se taie julien sau se dau pe răzătoare şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă 150 g ceapă tocată, bulionul şi zeama de varza ce a fost fiartă separat. Când zarzavatul este pe jumătate fiert, se pun perişoarele preparate precum urmează: carnea se dă de două ori prin maşina de tocat, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine, orezul ales, spălat, scurs, restul de ceapă ce a fost tocată şi călită în ulei, leuşteanul şi pătrunjelul tocate mărunt, ouăle şi sarea. Se amestecă bine compoziţia şi se formează perişoare mici, care se fierb în ciorbă. Se adaugă la ciorbă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul cu sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :