FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 841
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de burta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de burta

 Q:   Intreaba despre Ciorba de burta       
Ciorba de burtaIngrediente :

Burtă de vacă 2 kg, picior de vacă 1 kg, morcovi 300 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, usturoi 20 g, ouă 2 buc, smântână 300 g, făină 50 g, oţet 40 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Burta şi piciorul de vacă se spală în mai multe ape, se opăresc bine, se spală din nou şi se pun la fiert în apă clocotită. După 30 minute se schimbă apa şi se fierbe în continuare circa trei ore. Se adaugă zarzavatul tăiat în patru, ceapa, usturoiul şi sarea şi se lasă să fiarbă, până ce burta este fiartă. Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească şi se strecoară. Burta şi carnea de pe picior se taie fâşii subţiri, se pun în supa strecurată şi se dă vasul din nou la foc. Din smântână, făină, gălbenuşurile de ou şi 2-3 polonice de supă rece se prepară un sos, care se toarnă in ciorbă. Se adaugă oţetul sau zeama de lămâie şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se mai fierbe circa 10 minute şi apoi se ia vasul de pe foc.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, vaca, burta, carne, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :