FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 761
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de berbec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de berbec

 Q:   Intreaba despre Ciorba de berbec       
Ciorba de berbecIngrediente :

Carne de berbec 500-600 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 200 g, roşii 300 g, oţet 9° 40 ml, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este nevoie. După ce carnea a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele, ceapa tocată şi călită în ulei, ardeii graşi tăiaţi julien şi fasolea verde ruptă în bucăţi. Când carnea este fiartă, se pun roşiile curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi, se potriveşte gustul cu sare şi oţet sau zeamă de lămâie şi se adaugă verdeaţa tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, berbec, morcovi, carne, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :