Statistics:
Visits: 849 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de berbec
Q: | Intreaba despre Ciorba de berbec |
Ingrediente :
Carne de berbec 500-600 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 200 g, roşii 300 g, oţet 9° 40 ml, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este nevoie. După ce carnea a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele, ceapa tocată şi călită în ulei, ardeii graşi tăiaţi julien şi fasolea verde ruptă în bucăţi. Când carnea este fiartă, se pun roşiile curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi, se potriveşte gustul cu sare şi oţet sau zeamă de lămâie şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de berbec 500-600 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 200 g, roşii 300 g, oţet 9° 40 ml, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este nevoie. După ce carnea a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele, ceapa tocată şi călită în ulei, ardeii graşi tăiaţi julien şi fasolea verde ruptă în bucăţi. Când carnea este fiartă, se pun roşiile curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi, se potriveşte gustul cu sare şi oţet sau zeamă de lămâie şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :