FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,502
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de porc cu zdrente de ou

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de porc cu zdrente de ou

 Q:   Intreaba despre Ciorba de porc cu zdrente de ou       
Ciorba de porc cu zdrente de ouIngrediente:

Carne de porc 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g. ţelină 50 g, ceapă 150 g, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 50 g, roşii 300 g, lămâie 100 g, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se dau pe răzătoare (julien), ceapa se taie mărunt, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Din făină şi ouă se prepară o cocă moale, care se şpriţează într-un vas cu apă clocotită şi se fierbe. După ce zdrenţele sunt fierte, se strecoară şi se pun în ciorbă. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se pun în ciorbă. Se adaugă smântână, zeama de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.


Tag-uri: ciorba, ou, lamaie, carne, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :