Statistics:
Visits: 1,543 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de porc cu zdrente de ou
Q: | Intreaba despre Ciorba de porc cu zdrente de ou |
Ingrediente:
Carne de porc 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g. ţelină 50 g, ceapă 150 g, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 50 g, roşii 300 g, lămâie 100 g, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se dau pe răzătoare (julien), ceapa se taie mărunt, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Din făină şi ouă se prepară o cocă moale, care se şpriţează într-un vas cu apă clocotită şi se fierbe. După ce zdrenţele sunt fierte, se strecoară şi se pun în ciorbă. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se pun în ciorbă. Se adaugă smântână, zeama de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Carne de porc 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g. ţelină 50 g, ceapă 150 g, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 50 g, roşii 300 g, lămâie 100 g, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se dau pe răzătoare (julien), ceapa se taie mărunt, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Din făină şi ouă se prepară o cocă moale, care se şpriţează într-un vas cu apă clocotită şi se fierbe. După ce zdrenţele sunt fierte, se strecoară şi se pun în ciorbă. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se pun în ciorbă. Se adaugă smântână, zeama de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :