Statistics:
Visits: 989 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de porc cu tarhon
Q: | Intreaba despre Ciorba de porc cu tarhon |
Ingrediente:
Carne de porc 500 g, morcov 100g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ceapă 150 g, orez 75 g, smantană 200 g, lăimaie 100 g sau oţet 0° 40 ml. tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare, spumandu-se cât este necesar. După ce a fiert circa 30 min., se pune ceapa tocată mărunt şi zarzavatul de supă tăiat rondele. Orezul se fierbe separat şi se pune în ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă smântână şi zeama de lămâie sau oţetul şi se potriveşte gustul de sare. Tarhonul se spală, se opăreşte, se toacă mărunt şi se pune la ciorbă, iar pătrunjelul verde tocat se adaugă în momentul în care se ia vasul de pe foc.
Carne de porc 500 g, morcov 100g, pătrunjel 50 g, telină 100 g, ceapă 150 g, orez 75 g, smantană 200 g, lăimaie 100 g sau oţet 0° 40 ml. tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare, spumandu-se cât este necesar. După ce a fiert circa 30 min., se pune ceapa tocată mărunt şi zarzavatul de supă tăiat rondele. Orezul se fierbe separat şi se pune în ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă smântână şi zeama de lămâie sau oţetul şi se potriveşte gustul de sare. Tarhonul se spală, se opăreşte, se toacă mărunt şi se pune la ciorbă, iar pătrunjelul verde tocat se adaugă în momentul în care se ia vasul de pe foc.
Tag-uri: ciorba, tarhon, carne de porc, telina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :