Statistics:
Visits: 1,071 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec IV
Q: | Intreaba despre Chec IV |
Ingrediente:
Făină 600 g, margarina 300 g, zahăr 500 g, ouă 10 buc, lapte 100 ml, zahăr vanilat 2 plicuri, stafide 200 g, cacao .20 g, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic.
Mod de preparare:
Se amestecă margarina cu zahărul, pană se obţine o crema spumoasă. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, se pune făina, laptele, zahărul vanilat, praful de copt desfăcut în zeamă de lămaie, răzătura de coajă de lămaie rezultată şi stafidele. Albuşurile se bat bine şi se încorporează în compoziţie. Se scoate în alt vas o treime din compoziţie şi se amestecă cu cacao. Se toarnă compoziţia de chec într-o tavă tapetată cu hartie, iar pe deasupra se toarnă compoziţia de cacao. Se coace la început la un foc iute, iar după ce a crescut se continuă coacerea la un foc domol.
Făină 600 g, margarina 300 g, zahăr 500 g, ouă 10 buc, lapte 100 ml, zahăr vanilat 2 plicuri, stafide 200 g, cacao .20 g, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic.
Mod de preparare:
Se amestecă margarina cu zahărul, pană se obţine o crema spumoasă. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, se pune făina, laptele, zahărul vanilat, praful de copt desfăcut în zeamă de lămaie, răzătura de coajă de lămaie rezultată şi stafidele. Albuşurile se bat bine şi se încorporează în compoziţie. Se scoate în alt vas o treime din compoziţie şi se amestecă cu cacao. Se toarnă compoziţia de chec într-o tavă tapetată cu hartie, iar pe deasupra se toarnă compoziţia de cacao. Se coace la început la un foc iute, iar după ce a crescut se continuă coacerea la un foc domol.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :