Statistics:
Visits: 919 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec fara grasime, cu nuci
Q: | Intreaba despre Chec fara grasime, cu nuci |
Ingrediente
5 oua, 120 g faina, 150 g zahar, 100 g miez de nuca, 1-2 lamaie, zahar vanilat, eventual si 100 g rahat.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu 100 g de zahar si se adauga lamaia data prin razatoare (atat coaja cat si miezul). Separat se bat bine albusurile, adaugand treptat restul de zahar, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca incet.
Se adauga faina in care au fost amestecate bucatele mici de rahat si nucile taiate cu cutitul.Se imbraca o forma de chec cu hartie alba in care se toarna compozitia obtinuta. Se coace la foc potrivit.
Dupa ce se scoate din forma se curata pe margini de hartia care s-a lipit de chec, apoi se pudreaza cu zahar vanilat.
5 oua, 120 g faina, 150 g zahar, 100 g miez de nuca, 1-2 lamaie, zahar vanilat, eventual si 100 g rahat.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu 100 g de zahar si se adauga lamaia data prin razatoare (atat coaja cat si miezul). Separat se bat bine albusurile, adaugand treptat restul de zahar, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca incet.
Se adauga faina in care au fost amestecate bucatele mici de rahat si nucile taiate cu cutitul.Se imbraca o forma de chec cu hartie alba in care se toarna compozitia obtinuta. Se coace la foc potrivit.
Dupa ce se scoate din forma se curata pe margini de hartia care s-a lipit de chec, apoi se pudreaza cu zahar vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :