Statistics:
Visits: 1,104 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Inghetata asortata
Q: | Intreaba despre Inghetata asortata |
Aceasta Inghetata se prepara mai ales in laboratoare de cofetarie, deoarece se compune din 2-3 feluri de Inghetata, frisca batuta si fructe confiate asortate si macerate in rom superior. In compozitia unor casate intra si praline de nuci, alune turcesti etc.
Modul de preparare:
intr-o forma dreptunghiulara ca cea de chec, se muleaza un rand de Inghetata de preferat de ciocolata, dupa care urmeaza inghetata de vanilie sau de fructe, peste care se aseaza fructe confiate, asortate si amestecate cu o parte din inghetata.
Peste acestea se aranjeaza o Inghetata alba (de lamaie) si se introduce in frigider la congelator. Dupa inghetare, la servire se scoate din forme prin scufundarea fundului formei in apa, apoi se taie in numarul de portii necesare si se poate impacheta in staniol sau decora cu frisca batuta, ornandu-se pe deasupra cu bucatele de coaja de portocala confiata.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Modul de preparare:
intr-o forma dreptunghiulara ca cea de chec, se muleaza un rand de Inghetata de preferat de ciocolata, dupa care urmeaza inghetata de vanilie sau de fructe, peste care se aseaza fructe confiate, asortate si amestecate cu o parte din inghetata.
Peste acestea se aranjeaza o Inghetata alba (de lamaie) si se introduce in frigider la congelator. Dupa inghetare, la servire se scoate din forme prin scufundarea fundului formei in apa, apoi se taie in numarul de portii necesare si se poate impacheta in staniol sau decora cu frisca batuta, ornandu-se pe deasupra cu bucatele de coaja de portocala confiata.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
Tag-uri: inghetata asortata, lamaie, vanilie, ciocolata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :