Statistics:
Visits: 1,007 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec simplu
Q: | Intreaba despre Chec simplu |
Ingrediente
400 g faina, 200 g zahar pudra, 100 g zahar tos (pentru albusuri), 3 oua, 120 g margarina, 1/2 pahar lapte, 1/2 lingurita de amoniac, 1 plic de zahar vanilat, 1 lingura de zeama de lamaie, coaja de lamaie, 100-200 g diferite fructe confiate sau rahat.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu margarina, se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat, faina, amoniacul stins cu zeama de lamaie si se amesteca.
La urma se introduc in compozitie albusurile batute cu zahar tos, amestecand cat mai putin si usor ca sa nu se lase albusul.
Se toarna apoi compozitia finita intr-o tava unsa si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit si cand este gata se pudreaza cu zahar vanilat.
400 g faina, 200 g zahar pudra, 100 g zahar tos (pentru albusuri), 3 oua, 120 g margarina, 1/2 pahar lapte, 1/2 lingurita de amoniac, 1 plic de zahar vanilat, 1 lingura de zeama de lamaie, coaja de lamaie, 100-200 g diferite fructe confiate sau rahat.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu margarina, se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat, faina, amoniacul stins cu zeama de lamaie si se amesteca.
La urma se introduc in compozitie albusurile batute cu zahar tos, amestecand cat mai putin si usor ca sa nu se lase albusul.
Se toarna apoi compozitia finita intr-o tava unsa si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit si cand este gata se pudreaza cu zahar vanilat.
Tag-uri: chec, faina, zahar pudra |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :