Statistics:
Visits: 933 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec de albus
Q: | Intreaba despre Chec de albus |
Ingrediente
5 albusuri, 150 g zahar tos, 120 g faina, 100 g miez de nuca, coaja de lamaie rasa, 20 g unt pentru uns forma, 1 plic de zahar vanilat, 1 lingura de zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se pun albusurile intr-un castron si se tin 1—2 ore in frigider. Apoi se bat bine cu un tel de sarma pana incep sa se spumeze.
Se adauga treptat zaharul, batandu-se pana spuma se intareste bine. Se adauga cate putina faina, amestecandu-se incet pana se incorporeaza in albus.
La sfarsit se adauga miezul de nuca taiat, coaja de lamaie, rasa, zaharul vanilat si o lingura de zeama de lamaie. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina si se introduce in cuptorul incalzit mai slab.
5 albusuri, 150 g zahar tos, 120 g faina, 100 g miez de nuca, coaja de lamaie rasa, 20 g unt pentru uns forma, 1 plic de zahar vanilat, 1 lingura de zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se pun albusurile intr-un castron si se tin 1—2 ore in frigider. Apoi se bat bine cu un tel de sarma pana incep sa se spumeze.
Se adauga treptat zaharul, batandu-se pana spuma se intareste bine. Se adauga cate putina faina, amestecandu-se incet pana se incorporeaza in albus.
La sfarsit se adauga miezul de nuca taiat, coaja de lamaie, rasa, zaharul vanilat si o lingura de zeama de lamaie. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina si se introduce in cuptorul incalzit mai slab.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :