FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 888
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chec de albus

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chec de albus

 Q:   Intreaba despre Chec de albus       
Chec de albusIngrediente

5 albusuri, 150 g zahar tos, 120 g faina, 100 g miez de nuca, coaja de lamaie rasa, 20 g unt pentru uns forma, 1 plic de zahar vanilat, 1 lingura de zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se pun albusurile intr-un castron si se tin 1—2 ore in frigider. Apoi se bat bine cu un tel de sarma pana incep sa se spumeze.

Se adauga treptat zaharul, batandu-se pana spuma se intareste bine. Se adauga cate putina faina, amestecandu-se incet pana se incorporeaza in albus.

La sfarsit se adauga miezul de nuca taiat, coaja de lamaie, rasa, zaharul vanilat si o lingura de zeama de lamaie. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina si se introduce in cuptorul incalzit mai slab.


Tag-uri: chec, albus, zahar tos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :