FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 788
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chec I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chec I

 Q:   Intreaba despre Chec I       
Chec IIngrediente:

Făină 400 g, zahăr tos 200 g, ouă 3 buc, unt 150 ,g, iaurt 400 ml, nuci 100 g, stafide 50 g, rahat 100 g, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic, zahăr pudră 30 g, zahăr vanilat 1 plic, sare.

Mod de preparare:

Untul, gălbenuşurile, zahărul şi puţină sare se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se încorporează iaurtul şi făina, care se pune puţin cate puţin, amestecandu-se bine. Praful de copt se dizolvă în zeama de lămaie şi se adaugă la compoziţie împreună cu nucile tăiate felii, stafidele (care au fost ţinute în apă cateva ore iar apoi scurse bine şi pudrate cu făină), rahatul tăiat cuburi şi pudrat cu făină şi coaja de lămaie rasă. La sfarşit se adaugă albuşurile bătute spuma, amestecand uşor. Se tapetează cu hartie o tavă şi se toarnă în ea compoziţia pentru chec, se dă la cuptor şi, după ce s-a copt, se pudrează cu zahăr, amestecat cu zahăr vanilat.


Tag-uri: chec, desert, stafide, nuci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :