FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 888
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chec II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chec II

 Q:   Intreaba despre Chec II       
Chec IIIngrediente:

Făină 250 g, unt 200 g, zahăr 250 g, ouă 7 buc, stafide 150 g, nuci 50 g, zahăr pudră 40 g, lămaie 100 g, praf de copt 1/2 plic, sare.

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă cu 125 g zahăr, pană ce tot zahărul s-a dizolvat, apoi se adaugă untul şi se continuă amestecarea, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Albuşurile se bat separat cu telul, se adaugă la albuşuri restul de 125 g zahăr, stafidele, nucile tăiate feliuţe, coaja de lămaie dată pe răzătoare. Se amestecă cele două compoziţii, se pune făina, puţin cate puţin, iar la sfarşit praful de copt dizolvat în zeama de lămaie. Se toarnă compoziţia în forme de chec unse cu unt şi pudrate cu făină iar, după ce s-au copt, se scot din forme şi se pudrează cu zahăr.


Tag-uri: chec, faina, nuci, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :