FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 890
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chec III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chec III

 Q:   Intreaba despre Chec III       
Chec IIIIngrediente:

Făină 800 g, margarina 300 g, zahăr 300 g, ouă ,6 buc, coniac 100 ml, vanilie 1/2 baton, lămaie 100 g, stafide 100 g, nuci sau alune 50 g, coajă de portocală confiată 50 g, praf de copt 1 plic.

Mod de preparare:

Se amestecă 150 g zahăr, untul şi gălbenuşurile de ou, pană se obţine o cremă spumoasă, se adaugă coaja de lămaie rasă, vanilia pisată foarte mărunt în piuliţă, stafidele, nucile, coaja de portocală confiată tăiată julien şi praful de copt dizolvat în zeama de lămaie. Albuşurile se bat cu restul de zahăr, pană ce se obţine o spumă deasă. Se amestecă cele două compoziţii şi se adaugă făina, puţin cate puţin. Se aşează compoziţia în tăvi tapetate cu hartie albă şi se coace, mai întai la un foc iute iar, după ce checul a crescut, se continuă coacerea la un foc potrivit.


Tag-uri: faina, margarina, oua, coniac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :