Statistics:
Visits: 890 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec III
Q: | Intreaba despre Chec III |
Ingrediente:
Făină 800 g, margarina 300 g, zahăr 300 g, ouă ,6 buc, coniac 100 ml, vanilie 1/2 baton, lămaie 100 g, stafide 100 g, nuci sau alune 50 g, coajă de portocală confiată 50 g, praf de copt 1 plic.
Mod de preparare:
Se amestecă 150 g zahăr, untul şi gălbenuşurile de ou, pană se obţine o cremă spumoasă, se adaugă coaja de lămaie rasă, vanilia pisată foarte mărunt în piuliţă, stafidele, nucile, coaja de portocală confiată tăiată julien şi praful de copt dizolvat în zeama de lămaie. Albuşurile se bat cu restul de zahăr, pană ce se obţine o spumă deasă. Se amestecă cele două compoziţii şi se adaugă făina, puţin cate puţin. Se aşează compoziţia în tăvi tapetate cu hartie albă şi se coace, mai întai la un foc iute iar, după ce checul a crescut, se continuă coacerea la un foc potrivit.
Făină 800 g, margarina 300 g, zahăr 300 g, ouă ,6 buc, coniac 100 ml, vanilie 1/2 baton, lămaie 100 g, stafide 100 g, nuci sau alune 50 g, coajă de portocală confiată 50 g, praf de copt 1 plic.
Mod de preparare:
Se amestecă 150 g zahăr, untul şi gălbenuşurile de ou, pană se obţine o cremă spumoasă, se adaugă coaja de lămaie rasă, vanilia pisată foarte mărunt în piuliţă, stafidele, nucile, coaja de portocală confiată tăiată julien şi praful de copt dizolvat în zeama de lămaie. Albuşurile se bat cu restul de zahăr, pană ce se obţine o spumă deasă. Se amestecă cele două compoziţii şi se adaugă făina, puţin cate puţin. Se aşează compoziţia în tăvi tapetate cu hartie albă şi se coace, mai întai la un foc iute iar, după ce checul a crescut, se continuă coacerea la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :