Statistics:
Visits: 1,043 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de spanac cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Budinca de spanac cu ciuperci |
Ingrediente :
Spanac 1 kg, ciuperci 300 g, ouă 4 buc, făină 60 g, caşcaval 150 g, unt 100 g, pesmet 25 g, nucşoară 1/2 g, usturoi 10 g, sare.
Mod de preparare :
Spanacul se curăţă, se fierbe, se scurge bine şi se dă de două ori prin maşina de tocat. Ciupercile se opăresc, se taie julien, se călesc în unt şi se amestecă cu spanacul. Gălbenuşurile de ou se amestecă cu untul rămas, 108 g caşcaval ras şi se adaugă la spanac împreună cu făina desfăcută in puţină apă şl se condimentează cu sare, mujdei de usturoi şi un vîrf de cuţit de nucşoară. La sfârşit se încorporează albuşurile bătute bine. Se pune budinca într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Deasupra spanacului se presară restul de caşcaval şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Spanac 1 kg, ciuperci 300 g, ouă 4 buc, făină 60 g, caşcaval 150 g, unt 100 g, pesmet 25 g, nucşoară 1/2 g, usturoi 10 g, sare.
Mod de preparare :
Spanacul se curăţă, se fierbe, se scurge bine şi se dă de două ori prin maşina de tocat. Ciupercile se opăresc, se taie julien, se călesc în unt şi se amestecă cu spanacul. Gălbenuşurile de ou se amestecă cu untul rămas, 108 g caşcaval ras şi se adaugă la spanac împreună cu făina desfăcută in puţină apă şl se condimentează cu sare, mujdei de usturoi şi un vîrf de cuţit de nucşoară. La sfârşit se încorporează albuşurile bătute bine. Se pune budinca într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Deasupra spanacului se presară restul de caşcaval şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :