Statistics:
Visits: 793 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de clatite cu spanac
Q: | Intreaba despre Budinca de clatite cu spanac |
Ingrediente:
Făină 650 g, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, ouă 6 buc, ulei 75 g, caşcaval 150 g, spanac 1,5 kg, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din 600 g făină, lapte, sifon, ouă şi sare se prepară o cocă de clătite, care se lasă la frigider circa 30 min şi apoi se prepară foile de clătite, folosind o tigaie cu diametrul fundului de 20 cm. Spanacul se pune la fiert, după ce a fost curăţat şi spălat in mai multe ape. După ce a fiert 15 min, se scurge bine şi se dă de două ori prin maşina de tocat. Se căleşte restul de făină în unt şi se adaugă la spanac împreună cu restul de unt topit, 100 g caşcaval ras şi sare şi se amestecă bine. Cu această pastă se umplu foile de clătite. Se aşează budinca într-o tavă rotundă, se presară pe deasupra restul caşcavalului, se stropeşte cu unt şi se dă tava la cuptor timp de 10 min pentru gratinare.
Făină 650 g, lapte 1.6 l, sifon 300 ml, ouă 6 buc, ulei 75 g, caşcaval 150 g, spanac 1,5 kg, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din 600 g făină, lapte, sifon, ouă şi sare se prepară o cocă de clătite, care se lasă la frigider circa 30 min şi apoi se prepară foile de clătite, folosind o tigaie cu diametrul fundului de 20 cm. Spanacul se pune la fiert, după ce a fost curăţat şi spălat in mai multe ape. După ce a fiert 15 min, se scurge bine şi se dă de două ori prin maşina de tocat. Se căleşte restul de făină în unt şi se adaugă la spanac împreună cu restul de unt topit, 100 g caşcaval ras şi sare şi se amestecă bine. Cu această pastă se umplu foile de clătite. Se aşează budinca într-o tavă rotundă, se presară pe deasupra restul caşcavalului, se stropeşte cu unt şi se dă tava la cuptor timp de 10 min pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :