FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 876
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors rusesc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors rusesc

 Q:   Intreaba despre Bors rusesc       
Bors rusesc Ingrediente

1-2 kg oase de porc afumate, 800 g piept de porc, 150 g crenvuşti, 100 g smantana, 300 g zarzavat de supă, 1 ceapă, 50 g bulion de roşii, 30 ml oţet, 1 lingură de zahăr, 60 g untură, 1 foaie de dafin, 400 g varză acră, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, 500 g sfeclă, 100 g costiţă afumată.

Mod de prepapare

Se pun la fiert pieptul de porc ÅŸi oasele. După ce au dat în fiert se micÅŸorează focul, se curăţă spuma, se ÅŸterge de spumă marginea oalei ÅŸi se lasă să fiarbă încet cu capacul puÅ£in tras la o parte. Sfecla se taie subÅ£ire ÅŸi se pune la călit cu puÅ£ină sare, untură, bulion, oÅ£et, zahărul ÅŸi 1 foaie de dafin. Varza se taie à®n bucăţi mici ÅŸi se înăbuşă cu cateva linguri din grăsimea stransă de la fierberea oaselor. Cu aceeaÅŸi grăsime se clătesc ÅŸi legumele tăiate mărunt. Cand carnea ÅŸi oasele s-au fiert bine se scot, iar în zeamă se pun: legumele călite, varza, sfecla, costiÅ£a tăiată în cubujeÅ£e mici ÅŸi rumenită puÅ£in, crenvurÅŸtii sau carnaÅ£ii afumaÅ£i tăiaÅ£i în rondele ÅŸi se călesc împreună puÅ£in, după care se adaugă la borÅŸ.

Borşul se potriveşte de sare şi de acru, cu borş de tăraţe sau cu oţet.
La servire se aşază carnea tăiată în castron, se toarnă deasupra borşul şi se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Smantana se serveşte separat sau se drege borşul din timp, după ce s-a luat de pe foc.


Tag-uri: bors, crenvusti, smatana, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :