FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 833
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors rusesc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors rusesc

 Q:   Intreaba despre Bors rusesc       
Bors rusesc Ingrediente

1-2 kg oase de porc afumate, 800 g piept de porc, 150 g crenvuşti, 100 g smantana, 300 g zarzavat de supă, 1 ceapă, 50 g bulion de roşii, 30 ml oţet, 1 lingură de zahăr, 60 g untură, 1 foaie de dafin, 400 g varză acră, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, 500 g sfeclă, 100 g costiţă afumată.

Mod de prepapare

Se pun la fiert pieptul de porc şi oasele. După ce au dat în fiert se micşorează focul, se curăţă spuma, se şterge de spumă marginea oalei şi se lasă să fiarbă încet cu capacul puţin tras la o parte. Sfecla se taie subţire şi se pune la călit cu puţină sare, untură, bulion, oţet, zahărul şi 1 foaie de dafin. Varza se taie în bucăţi mici şi se înăbuşă cu cateva linguri din grăsimea stransă de la fie rberea oaselor. Cu aceeaşi grăsime se clătesc şi legumele tăiate mărunt. Cand carnea şi oasele s-au fiert bine se scot, iar în zeamă se pun: legumele călite, varza, sfecla, costiţa tăiată în cubujeţe mici şi rumenită puţin, crenvurştii sau carnaţii afumaţi tăiaţi în rondele şi se călesc împreună puţin, după care se adaugă la borş.

Borşul se potriveşte de sare şi de acru, cu borş de tăraţe sau cu oţet.
La servire se aşază carnea tăiată în castron, se toarnă deasupra borşul şi se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Smantana se serveşte separat sau se drege borşul din timp, după ce s-a luat de pe foc.


Tag-uri: bors, crenvusti, smatana, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :