Statistics:
Visits: 873 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de loboda cu smantana
Q: | Intreaba despre Bors de loboda cu smantana |
Ingrediente
1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare.
Mod de prepapare
Se călesc potrivit, în ulei, ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina şi ceapa verde, după care se sting cu apă caldă, se sărează şi se lasă să fiarbă. Se curăţă loboda, se spală în mai multe ape, se taie în faşii de 1-2 cm şi se adaugă la zarzavaturi împreună cu orezul, lăsandu-se să fiarbă la foc potrivit. Cand zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de tăraţe fiert separat (potrivindu-se de acru), sare, verdeaţă, apoi se drege cu ou şi smantana şi se poate servi.
1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare.
Mod de prepapare
Se călesc potrivit, în ulei, ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina şi ceapa verde, după care se sting cu apă caldă, se sărează şi se lasă să fiarbă. Se curăţă loboda, se spală în mai multe ape, se taie în faşii de 1-2 cm şi se adaugă la zarzavaturi împreună cu orezul, lăsandu-se să fiarbă la foc potrivit. Cand zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de tăraţe fiert separat (potrivindu-se de acru), sare, verdeaţă, apoi se drege cu ou şi smantana şi se poate servi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :