Statistics:
Visits: 907 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de loboda
Q: | Intreaba despre Bors de loboda |
Ingrediente :
Lobodă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ceapă 3 leg, ulei 50 g, orez 50 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Zarzavatul de supă se taie julien şi se căleşte în vilei, se adaugă ceapa verde tăiată mărunt şi se mai călesc puţin împreună. Se stinge cu apă şi se pune la fiert. Se adaugă loboda tăiată ştraifuri şi se lasă să fiarbă. Când legumele sunt fierte, se pune borşul de putină şi orezul, fierte separat, şi se mai dau câteva clocote. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul cu sare şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Lobodă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ceapă 3 leg, ulei 50 g, orez 50 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Zarzavatul de supă se taie julien şi se căleşte în vilei, se adaugă ceapa verde tăiată mărunt şi se mai călesc puţin împreună. Se stinge cu apă şi se pune la fiert. Se adaugă loboda tăiată ştraifuri şi se lasă să fiarbă. Când legumele sunt fierte, se pune borşul de putină şi orezul, fierte separat, şi se mai dau câteva clocote. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul cu sare şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :