FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 859
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de fasole alba II - din Bucovina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de fasole alba II - din Bucovina

 Q:   Intreaba despre Bors de fasole alba II - din Bucovina       
Bors de fasole alba II - din BucovinaIngrediente :

Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 100 g, bulion 50 g, usturoi 15 g, cimbru 1 fir, borş de putină, costiţă afumată 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Fasolea se fierbe, schimbându-se 3-4 ape, în ultima apă se pune ceapa, zarzavatul de supă tăiat julien, usturoiul tocat, cimbrul şi sarea. După circa 20 min. se pune fideaua. Costiţa se taie feliuţe, se prăjeşte câteva minute şi se adaugă la borş. Borşul de putină se fierbe separat, se amestecă cu bulionul şi se pune în borş. Se mai fierbe circa 10 min. iar la servit se adaugă verdeaţă tocată mărunt.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, fasole alba, bucovina, reteta, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :