Statistics:
Visits: 846 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de fasole alba II - din Bucovina
Q: | Intreaba despre Bors de fasole alba II - din Bucovina |
Ingrediente :
Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 100 g, bulion 50 g, usturoi 15 g, cimbru 1 fir, borş de putină, costiţă afumată 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Fasolea se fierbe, schimbându-se 3-4 ape, în ultima apă se pune ceapa, zarzavatul de supă tăiat julien, usturoiul tocat, cimbrul şi sarea. După circa 20 min. se pune fideaua. Costiţa se taie feliuţe, se prăjeşte câteva minute şi se adaugă la borş. Borşul de putină se fierbe separat, se amestecă cu bulionul şi se pune în borş. Se mai fierbe circa 10 min. iar la servit se adaugă verdeaţă tocată mărunt.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 100 g, bulion 50 g, usturoi 15 g, cimbru 1 fir, borş de putină, costiţă afumată 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Fasolea se fierbe, schimbându-se 3-4 ape, în ultima apă se pune ceapa, zarzavatul de supă tăiat julien, usturoiul tocat, cimbrul şi sarea. După circa 20 min. se pune fideaua. Costiţa se taie feliuţe, se prăjeşte câteva minute şi se adaugă la borş. Borşul de putină se fierbe separat, se amestecă cu bulionul şi se pune în borş. Se mai fierbe circa 10 min. iar la servit se adaugă verdeaţă tocată mărunt.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: bors, fasole alba, bucovina, reteta, morcovi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :