Statistics:
Visits: 798 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de cartofi II - din Ardeal
Q: | Intreaba despre Bors de cartofi II - din Ardeal |
Ingrediente :
Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, roşii 300 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se taie rondele şi se călesc împreună în ulei. Se sting cu apă, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi sare şi se lasă să fiarbă. Când legumele suntt fierte, se pune borşul de putină fiert separat şi smântână bătută cu gălbenuşul de ou. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la borş. Se mai fierbe câteva minute, se potriveşte gustul cu sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, roşii 300 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se taie rondele şi se călesc împreună în ulei. Se sting cu apă, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi sare şi se lasă să fiarbă. Când legumele suntt fierte, se pune borşul de putină fiert separat şi smântână bătută cu gălbenuşul de ou. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la borş. Se mai fierbe câteva minute, se potriveşte gustul cu sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :