FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 798
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de cartofi II - din Ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de cartofi II - din Ardeal

 Q:   Intreaba despre Bors de cartofi II - din Ardeal       
Bors de cartofi II - din ArdealIngrediente :

Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, roşii 300 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se taie rondele şi se călesc împreună în ulei. Se sting cu apă, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi sare şi se lasă să fiarbă. Când legumele suntt fierte, se pune borşul de putină fiert separat şi smântână bătută cu gălbenuşul de ou. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la borş. Se mai fierbe câteva minute, se potriveşte gustul cu sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, cartofi, ardeal, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :