Statistics:
Visits: 1,150 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de legume cu carnati din Ardeal
Q: | Intreaba despre Bors de legume cu carnati din Ardeal |
Ingrediente :
Cartofi 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 25 g, cârnaţi afumaţi 200 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă morcovii, ţelina şi pătrunjelul date pe răzătoare sau tăiate rondele şi se călesc, până ce legumele s-au înmuiat. Se sting cu bulion desfăcut în apă, se pun la fiert, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi sare. Borşul de putină se fierbe separat şi se adaugă la legume. Cârnaţii se taie rondele, se trag în ulei şi se pun în borş. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Cartofi 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 25 g, cârnaţi afumaţi 200 g, borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă morcovii, ţelina şi pătrunjelul date pe răzătoare sau tăiate rondele şi se călesc, până ce legumele s-au înmuiat. Se sting cu bulion desfăcut în apă, se pun la fiert, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi sare. Borşul de putină se fierbe separat şi se adaugă la legume. Cârnaţii se taie rondele, se trag în ulei şi se pun în borş. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :