Statistics:
Visits: 894 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de peste
Q: | Intreaba despre Bors de peste |
Ingrediente :
Peşte 750 g, morcovi 150 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, roşii 250 g, borş de putină 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi ţelină tăiate rondele şi se călesc împreună, se sting cu apă şi se pun la fiert. Peştele se curăţă şi se spală în mai multe ape. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune peştele tăiat bucăţi şi borşul de putinâ fiert separat şl se lasă să mai fiarbă 10 minute. Se adaugă roşiile ce au fost curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă leuşteanul şi pătrunjelul verde tocat mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 750 g, morcovi 150 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, roşii 250 g, borş de putină 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi ţelină tăiate rondele şi se călesc împreună, se sting cu apă şi se pun la fiert. Peştele se curăţă şi se spală în mai multe ape. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune peştele tăiat bucăţi şi borşul de putinâ fiert separat şl se lasă să mai fiarbă 10 minute. Se adaugă roşiile ce au fost curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă leuşteanul şi pătrunjelul verde tocat mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :